Chokladmakaren Jan Hedh står i köket iklädd vit kockrock med en tårta framför sig

Hedh-Escalante Chocolatier

Fresta ögonen, kittla smaklökarna, unna dig det sötaste av begär

Bjud in unga som gamla chokladälskare till din butik genom att rada upp choklad och delikatesser i dina butikshyllor från en av de bästa chokladmakarna i Sverige.

Köp Online

Alla Förtjänar Den Bästa Chokladen

Återförsäljare

Återförsäljare

Fyll era butiker med oemotståndlig och perfekt ljuvlig choklad och delikatesser, och era kunder kommer att komma tillbaka för mer! Bli en av de butiker som säljer våra läckra kreationer.

Skräddarsydda Presentpaket

Skräddarsydda Presentpaket

Ge dina företagspartners en anledning att le när du ger dem den finaste chokladen och delikatesserna som gåvor. Vi erbjuder skräddarsydda presentpaket för alla dina behov. Kontakta oss och berätta vad du behöver!

Vi finns i butiker nära dig

Vi finns i butiker nära dig

Inte återförsäljare? Få tag på våra kreationer och stilla ditt sötsug! Hedh-Escalante-produkter säljs och kan hittas i många butiker. Hitta butiken närmast dig idag.

Vi finns också hos SAS!

Vi finns också hos SAS!

Omfamnas av välbefinnande och sötma när du känner dig orolig och obekväm före eller efter din flygresa. Du kan också bära med dig godsaker från Hedh-Escalante Chocolatiers ombord när du flyger med SAS!

Våra Kreationer för Dig

Handgjord choklad

Chokladkakor, praliner och chokladtryffel som är specialtillverkad av den bästa kakaon.

Himmelska delikatesser

Aptitretande knäckebröd, marmelader och småbitar bakade till perfektion.

Hjärta och Talang Bakom Hedh-Escalante Chocolatier

Sedan 2005 har vi tillverkat den finaste chokladen och delikatesserna under vårt varumärke, Jan Hedh och Maria Escalante Chocolatier. Grundlig kunskap, noggrant hantverk och den respekt och betydelse vi ger råvarorna är grunden för vår produktion.

Chokladmakaren Jan Hedh står i köket iklädd vit kockrock

Jan Hedh

En välkänd konditor, chokladmästare och författare. Vi är mycket stolta över att ha med Jan i vårt team som konsult, inspektör och skapare. Med flera gastronomiska utmärkelser i bagaget undervisar han idag både i Sverige och utomlands.

Chokladkännaren Maria Escalante bakar tillsammans med Jan Hedh

Maria Escalante

Maria växte upp bland kakaoträd och plantager i norra Peru och har sagts vara född med kakao i blodet. Hon har sedan dess etablerat sig i Sverige som en av landets ledande chokladkännare och tillverkare. Hon föreläser, undervisar om choklad på festivaler och mässor, arrangerar provningar, guidar resor till Sydamerika och mer.


Fira den bästa chokladen och delikatesserna! Erbjud våra utsökta produkter och ta fram chokladlyckan hos kunderna som kommer in i din butik! Bli Återförsäljare!

Vårt Galleri

Se oss i arbete och se våra vackra kreationer